China Gwell Machinery Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Oost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: GWELL
Aantal werknemers: 300~400
Jaarlijkse omzet: 15000000-30000000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 30% - 40%
Klanten bediend: installation and adjustment
Inleiding

 

   De Machines van China Gwell zijn een high-tech onderneming die aan de vervaardiging van plastic uitdrijvingslijnen wijden voor Film, Blad en Profiel. Het bedrijf heeft twee die productiebasissen in toneeltaicang van Suzhou en Dafeng van Yancheng, zeer dicht aan Shanghai worden gevestigd. De twee basissen behandelen meer dan 56.000 vierkante meters, en kunnen meer dan 200 uitdrijvingslijnen veroorzaken. Zich baseert op de krachtige technologie en het materiaal van groep en innovatiegeest, begaat Gwell aan de ontwikkeling van high-tech producten en internationale markt. De „deskundigheid leidt tot de waarden van klanten“ altijd is geweest de werkende filosofie van het bedrijf.
 

    De laatste jaren, zijn de producten van het bedrijf niet alleen over de hele wereld gekozen door consumenten binnen binnenlandse voorzijde, maar ook geselecteerde bu cliënten. Onze klanten in Russisch, Spanje, Turkije, Iran, Egypte, Bulgarije, Brazilië, Indonesië, India, en Brazilië hebben reeds van het gemak genoten en de waarden die door Gwell machines wordt gebracht.
 

    Gwell heeft een rijp team van ondernemersbeheer, productontwerp, en technologische ontwikkeling. Niet alleen behandelend productie, het opdragen, verrichting, de naverkoopdienst en technische opleiding, kan Gwell klanten van geïntegreerd voorzien en individul advies, en attampts om alle aspecten van hoog rendement, de dienst van uitstekende kwaliteit te verstrekken, zoals haalbaarheidsstudie, lay-outontwerp en het bespreken, enkel om de groei van zijn cliënten op te voeren.

 

·Bedrijfvisie: De innovatie bevordert de vooruitgang van het bedrijf
·Klantenvisie: De deskundigheid leidt tot de waarden van de klant
·Werknemersvisie: De verwezenlijking realiseert de waarden van het personeel
·Productvisie: De technologie wijst op de waarden van producten

China China Gwell Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

18 Mei, 2010-Het Bedrijf van Suzhougwell Machines werd gevestigd;

 

21, Januari, 2015-Het Bedrijf van Yanchenggwell Machines werd gevestigd

 

Juli, 2017-GWELL-het Machinesbedrijf (het bureau van Shanghai) werd gevestigd

 

Oct, 2021-De fabriek van de Nantonggwell tak gaat de bouw beëindigen

 
Dienst

China China Gwell Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

De dienst

 Wijs 1-2 technici aan klantenplaats voor toe het instrueren van installatie en het testende werk. wegens de globale epidemische situatie, zal het bericht van opdragend personeel volgens de situatie van de plaats van de klant worden bepaald

De één jaarkwaliteit waarborgde waarin periode de voorgekomen dienst en de delenvervanging toe te schrijven aan kwaliteitsprobleem kosteloos zijn.

 

Ons Team

Het Gwellbedrijf heeft 3 professionele onderzoekers, 6 extruderdeskundigen, 15 hogere ingenieurs, 26 technische onderzoekers en 60 hoge en op het middenste niveau technici waarin er 50%-personeel met vrijgezelgraad is. Gwell bezit meer dan 60 octrooien voor uitvinding en gebruiksmodeloctrooien. Het is een high-tech onderneming.

 

China China Gwell Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China China Gwell Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1