Situatie van de de filmmarkt van EVA de zonne in China

December 30, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Situatie van de de filmmarkt van EVA de zonne in China

EVA is een ethyleen-vinylacetaatcopolymeer. Vergeleken met polyethyleenproducten, bevat EVA VA-monomeer in de moleculaire ketting, daardoor verminderend zijn kristallisatie, verbeterend flexibiliteit, effectweerstand, vullerverenigbaarheid en hitte - het verzegelen prestaties.

 

De producten van EVA hebben de kenmerken van hitteisolatie, hittebehoud, schokweerstand, niet-waterabsorptie, enz., en in photovoltaic film, het schuimen, het met een laag bedekken, verpakkende film, hete smeltingskleefstof, kabels en speelgoed wijd gebruikt.

 

De ongeveer consumptie van de hars van EVA in China in 2020 is 1,864 miljoen ton, waar de consumptie van photovoltaic materialen ongeveer 630.000 ton is, rekenschap gevend van 34%, en het heeft schuimmaterialen om de grootste consumptievraag overtroffen te worden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Situatie van de de filmmarkt van EVA de zonne in China  0

 

De huidige hoge groei van de photovoltaic industrie is hoogst bepaald. Nochtans, wegens veelvoudige factoren zoals procestechnologie, helling-op cyclus en economische overwegingen, is het moeilijk om de wanverhouding van vraag en aanbod van photovoltaic materialen van EVA in de photovoltaic de industrieketen te verbeteren, en de verwachte hoge welvaart van deze industrie zal verdergaan.