Het Onderhoudsinstructie van de uitdrijvingslijn in de Winter (GWELL)

February 25, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Het Onderhoudsinstructie van de uitdrijvingslijn in de Winter (GWELL)

Het onderhoudsinstructies van het de wintermateriaal(GWELL)

De temperatuur is snel sinds het begin van de winter gedaald. Ggoed warm eraan herinneren de Machines allen vrienden:

om de normale productie van uw bedrijf door de plotselinge daling in temperatuur te verhinderen worden beïnvloed, te controleren gelieve het materiaal op tijd in uw workshop, en te handhaaf zo spoedig mogelijk het materiaal na de sluiting en de stroomuitval om verlengde sluiting te vermijden. Het stof binnen de elektrocomponenten is vochtig en kan veroorzaak een kortsluiting, en de lage temperatuur kan ook veroorzaak de waterpomp en de vacuümpomp aan vorst, die de normale productie volgend jaar zal beïnvloeden.

De specifieke maatregelen zijn als volgt:

1. Gelieve te controleren de elektrocomponenten van elk apparaat om te verouderen, losheid, slecht contact, enz. Alvorens te beginnen in de volgende keer, te gebruiken gelieve een multimeter om te meten of het voltage in drie stadia normaal is. Als het voltage is normaal, is er geen lekkage, en er is geen kortsluiting, dan kunt u po aanzettenwer en begin de productie. IF u plant aan einde de machine lange tijd, zich gelieve te herinneren aan registreer de parameters in het computerscherm om het verlies van parameters te verhinderen.

2. Gelieve te controleren of de bewegende delen van elk materiaal voldoende gesmeerd, vooral de vaak lopende schroef, rol, lager, gidspost en andere delen, zijn om de bewegende delen wegens te lage temperatuur worden geplakt te verhinderen, waarbij de normale productie wordt beïnvloed. Tegelijkertijd, zou de versnellingsbakolie van het materiaal om de 4.000 tot 5.000 uren van verrichting moeten worden veranderd, en minstens één keer per jaar.

3. Als de temperatuur laag is en de druk van de oliepomp hoog is, kunt u de versnellingsbakolie voorverwarmen eerst, en dan de oliepomp na de temperatuurstijgingen beginnen. Het element van de oliefilter van het hydraulische systeem moet om de zes maanden worden vervangen, en de druk van de tank van de energieopslag moet (7MPa) regelmatig worden gecontroleerd

4. Gelieve te controleren de spanning van diverse riemen, kettingen en andere transmissiedelen. De lage temperatuur kan originele tensio veroorzakenn het te vernietigen saldo, en de riem en de ketting kunnen worden beschadigd. Het rubberstootkussen bij de koppeling moet zijn checke-n concentriciteit en slijtage niveau.

5. Wanneer de binnentemperatuur onder nul, na sluiting is, is het noodzakelijke leeg het water in de waterpomp, de pomp van de waterring, condensator en ander water die materiaal overgaan om het pompblad te verhinderen te roesten en (het barsten) bevriezen het materiaal.

laatste bedrijfsnieuws over Het Onderhoudsinstructie van de uitdrijvingslijn in de Winter (GWELL)  0

laatste bedrijfsnieuws over Het Onderhoudsinstructie van de uitdrijvingslijn in de Winter (GWELL)  1