Wat betekent 1 kWu? Conventionele machtsgeneratie en duurzame energie

October 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Wat betekent 1 kWu? Conventionele machtsgeneratie en duurzame energie

laatste bedrijfsnieuws over Wat betekent 1 kWu? Conventionele machtsgeneratie en duurzame energie  0

 

Wat is het concept een kilowatt-uur? Hoe thermisch, photovoltaic en drijft de windenergie aan één kilowatt-uur elektriciteit produceren?

 

Hebt u onlangs gereist? Zag u windturbines en photovoltaic materiaal van de machtsgeneratie langs de manier?

 

De elektriciteit is onafscheidelijk overal in het leven.

 

Begrijpt u werkelijk „één kilowatt-uur“ aangezien u de persoon bent die elektriciteit elke dag gebruikt?

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat betekent 1 kWu? Conventionele machtsgeneratie en duurzame energie  1

Één kilowatt-uur elektriciteit is geen woord op de wattuurmeter, noch is het een elektriciteitsrekening van 0,5 yuans (Chinese marktprijs).

 

Één kilowatt-uur (1KW h) is een eenheid van energie in plaats van de machtseenheid (kW) wij gewoonlijk ziet.

 

1 kWu 1 uur van = 1 kW X = 1000 watts X 1 uur

 

Simpel gezegd, is een kilowatt-uur elektriciteit de elektrische energie die door een elektrisch apparaat met een macht van 1000W 1 uur wordt verbruikt.

 

Hoe wordt één kilowatt van elektriciteit veroorzaakt?

 

Afhankelijk van de gebruikte energie, zijn er gewoonlijk thermische machtsgeneratie, windenergiegeneratie, photovoltaic machtsgeneratie, kernenergiegeneratie, en waterkrachtgeneratie.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat betekent 1 kWu? Conventionele machtsgeneratie en duurzame energie  2laatste bedrijfsnieuws over Wat betekent 1 kWu? Conventionele machtsgeneratie en duurzame energie  3laatste bedrijfsnieuws over Wat betekent 1 kWu? Conventionele machtsgeneratie en duurzame energie  4

Thermische de brandwondensteenkool van de machtsgeneratie. Om één kilowatt-uur elektriciteit te produceren, verbruikt het 310 gram van steenkool en 4 liter gezuiverd water, 190 gram diesel en 59 gram aardgas, dat 160 gram kooldioxide, 272 gram koolstofstof, 6,2 gram zwaveldioxyde, en 15 gram van koolstofoxyden veroorzaakt. De hydro-elektrische machtsgeneratie verontreinigt niet zo, maar slechts 630 kubieke meters van water kunnen één kilowatt-uur elektriciteit veroorzaken; een 400 watts photovoltaic paneel kan één kilowatt-uur elektriciteit veroorzaken wanneer blootgesteld aan de zon 2,5 u; de windenergiegeneratie, een 2MW-windturbine, wanneer de geschatte snelheid 3,5 seconden roteert, het produceert 1,94 kWu elektriciteit, zo betekent het dat de ventilator één kWu elektriciteit kan produceren wanneer het voor de helft van een revolutie roteert.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat betekent 1 kWu? Conventionele machtsgeneratie en duurzame energie  5laatste bedrijfsnieuws over Wat betekent 1 kWu? Conventionele machtsgeneratie en duurzame energie  6

Het effect van één kilowatt van elektriciteit is voorbij uw verbeelding! Bekijk niet aan de prijs van één kilowatt-uurelektriciteit is niet hoog, maar het kan heel wat dingen, talloos overwerk laat bij nacht doen, zal de één kilowatt-uurelektriciteit u met een bureaulamp begeleiden, die u 40 uren kan omhoog aansteken; wanneer u tijd met uw telefoon, op dat ogenblik doodt, werd de router stil gesteund 10 dagen om u te verzekeren een ononderbroken netwerk van uitstekende kwaliteit; voor u aangezien een foodie, een 66 wattsijskast 15 te verzekeren uren in werking werd gesteld u eet verse ingrediënten; Één kilowatt van elektriciteit kan de airconditioner ook steunen om u van 1,5 u te voorzien van het koelen in de hete zomer; wanneer u met een koude onwel bent, kan één kilowatt van elektriciteit 8 kilogram water koken; steun u wanneer het spelen van spelen en het lezen van romans; één graad van elektriciteit geeft u uw mobiele volledig geladen telefoon meer dan 100 keer, en u moet niet meer bang zijn te lijken wanneer u met uw mobiele telefoon speelt: „Uw batterij is ontoereikend“… Niet is het schokkend?

 

China Gwell is professioneel voor het maken van EVA/POE-de filmproductielijn van de zonnecelinkapseling. De zonnefilm wordt wijd gebruikt in de PV (photovoltaic) module. Na elven de ontwikkeling van jaren, is de machine bevorderd op een hoger niveau. Toen het in begin 2010 was, was de belangrijkste zwakheid van de Chinese de filmmachine van EVA zijn lijnsnelheid. Op dat ogenblik, was de lijnsnelheid slechts 3 meters per minuut. En nu in 2021, kan de lijnsnelheid aan 13-15 meters per minuut bereiken.  Als u meer informatie over het machinemodel en zijn prijs wilt kennen, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.