EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine

EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GWELL
Certificering: CE
Modelnummer: GWS120/GWS160/GWS180

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: UITREKKENDE FILM, PLASTIC FILMpakket, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING PAKKET VOOR ESSENTI
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 200 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine Machinetype: de gegoten machine van de filmmachine/pv zonnefilm
Output van de machine: 300-700kg/h Geschikt materiaal: EVA/POE
Breedte: 1100mm 1200mm 1300mm 2200mm 2400mm 2600mm Diktescanner: hangt van de vraag van de klant af
Schroefontwerp: Enig schroefontwerp Filmstructuur: single-layer film/drie-laag film
Land van Herkomst: Jiangsuprovincie, China Marktaandeel: over 80% van deze machine in Chinese markt
Garantie: Één Jaar De naverkoopdienst: de installatie en de machine zuiveren
Hoog licht:

Zonneencpasulation de Filmmachine van EVA POE

,

EVA Sheet Extrusion Line

,

de film die van Eva machine maken

Productomschrijving

EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine

 

1. Inleiding van EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn

(1) de EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn van Gwell-Machinesco., Ltd keurt het het gieten proces goed om EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn te veroorzaken. De belangrijkste grondstof is ingevoerd vinyldieacetaatcopolymeer met ingevoerde plastic additieven wordt toegevoegd en dan verwarmd, gegoten en uitgedreven EVA. De zelfklevende film is niet kleverig bij kamertemperatuur, en het is geschikt voor scherpe verrichting. Na het hete drukken, zal de thermische het cross-linking genezende en plakkend verhogingsreactie voorkomen, resulterend in het permanente plakken en het verzegelen. Het is een nieuwe thermosetting heet-smeltings zelfklevende film.

EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine 0

 

(2) de speciale EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn voor zonnemodules (photovoltaic modules) wordt en verwante zonneproducten gebruikt om zonnepanelen in te kapselen, die bij kamertemperatuur en gemakkelijk niet kleverig is te werken. Na het hete drukken, het thermische zal cross-linking wegens chemische en plakkend verhogingsreactie om een permanente zelfklevende verbinding te produceren voorkomen. Producteigenschappen: hoge lichte overbrenging/hoge adhesiesterkte/hoge licht en hitte - stabiliteit/het superieure volumetrische tarief van de elektriciteitsgroep. EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn

EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine 1

 

(3) vergeleken met de film van EVA, is het grootste voordeel van POE film laag de transmissietarief van de waterdamp en hoog volumeweerstandsvermogen, dat de de veiligheid en het verouderen weerstand op lange termijn van de module in vochtigheidsmilieu op hoge temperatuur en hoog, verzekert en gebruik op lange termijn van componenten verzekert. Specifiek, zijn de superieure prestaties van de EVA Solar Cell Encapsulation Film-film van Productielijneva dat de POE film een copolymeer van ethyleen en octene is, een verzadigde vettige kettingsstructuur, is en minder tertiaire koolstofatomen in de moleculaire ketting heeft, die goede weerbestendigheid, UV het verouderen weerstand, uitstekende hittebestendigheid en lage temperatuurweerstand tonen, zodat POE heeft de film betere het verouderen weerstand dan de film van EVA. Door wijzigingsmethodes zoals foto-entende polair monomeer, plasmaoppervlaktebehandeling of reactieve het enten wijziging aan POE, kan het de adhesie van POE film en glas, backplate en andere materialen verbeteren, en heeft uitstekende adhesieprestaties tussen twee raakvlakken.

EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine 2

 

(4) het is geschikt voor hoog rendement tweezijdige batterijen, die de omzettingsefficiency van de batterij kunnen effectief verbeteren. Vergeleken met gewone de enig-opgeruimde modules van de machtsgeneratie, verhoogt het het tarief van de machtsgeneratie en drukt de kosten van elektriciteit. Tegelijkertijd, kunnen de modules verticaal worden geplaatst en meer gebruiksmethodes hebben. De POE film heeft een lager de transmissietarief van de waterdamp en een grotere samenhang. Het is geschikter voor dubbel-glasmodules, zodat de veroorzaakte dubbel-glasmodules rand het verzegelen niet vereisen en een langere levensduur hebben.

(5) nochtans, is de output van POE film kleiner dan dat van de film van EVA, en zijn grondstoffen zijn duur. Maar het is de toekomstige richting van ontwikkeling.

EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine 3

 

2. Eigenschappen van EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn

1) De hoge transparantie en de hoge adhesie kunnen op diverse interfaces worden toegepast en voor het plakken van glas en siliciumwafeltjes worden gebruikt.

2) De goede duurzaamheid kan zich tegen op hoge temperatuur, vochtigheid, ultraviolette stralen etc. verzetten.

3) Gemakkelijk op te slaan. Opgeslagen bij kamertemperatuur, wordt de adhesie van EVA niet beïnvloed door vochtigheid en water-absorberende film.

EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine 4

 

3. Kenmerken van POE polyolefin

1. POE heeft de algemene kenmerken van thermoplastische elastomeren. De zachte kettings krullende structuur van octene en de kristallijne vinylketting worden gebruikt als fysieke het crosslinking punten, die tot het maken zowel uitstekende hardheid als goede werkbaarheid;

2. De prijs is laag en de relatieve dichtheid is klein, zodat zijn het volume en de prijs laag;

3. Uitstekende hittebestendigheid en koude weerstand, en een brede gebruikende temperatuurwaaier;

4. De weerbestendigheid, goede het verouderen weerstand, omdat er geen onverzadigde dubbele banden in de moleculaire structuur van POE plastieken zijn, het heeft uitstekende het verouderen weerstand;

5. De olieweerstand, de compressie permanente misvorming en de schuringsweerstand zijn niet goed;

6. POE de plastieken hebben smalle moleculaire bedragdistributie, goede vloeibaarheid, en goede verenigbaarheid met polyolefins;

7. De goede vloeibaarheid kan het verspreidende effect van de vuller verbeteren en tegelijkertijd de sterkte van de laslijn van het product verhogen.

 

EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine 5

 

4. Vergelijking en inleiding van EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn

Omdat de film van EVA de eigenschappen van lage sterkte, de transmissietarief van de hoogwaterdamp en het tarief van de waterabsorptie, en zijn slechte weerbestendigheid heeft, moet het rand- wordenverzegeld wanneer gebruikt op dubbele glasmodules. Nochtans, zal de waterdamp nog door tijdens normaal gebruik overgaan, resulterend in de filmatomisering die de lichte overbrenging beïnvloedt en de machtsgeneratie van de module vermindert.

En POE heeft een nieuw type van polyolefin thermoplastisch elastomeer met smalle relatieve moleculaire massadistributie en smalle comonomer distributie en controleerbare structuur.

 

EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine 6

 

Er zijn momenteel twee types van POE film op de markt. Men is een niet-crosslinked polyolefin verpakkingsmateriaal dat geen crosslinking agent bevat en een combinatie functionele polymeren gebruikt om de de hittebestendigheid en adhesie van het materiaal te maken aan de vereisten van gebruik voldoen. Andere is cross-linked polyolefin die materiaal inkapselen die peroxyde cross-linking agent of silaan bevatten cross-linking agent en tackifier. Dit soort film is gelijkaardig aan de film van EVA in termen van productietechnologie en proces.

Vergeleken met de film van EVA, is het grootste voordeel van POE film laag de transmissietarief van de waterdamp en hoog volumeweerstandsvermogen, dat de de veiligheid en het verouderen weerstand op lange termijn van de module in vochtigheidsmilieu op hoge temperatuur en hoog verzekert, zodat de module kan lange tijd worden gebruikt. In het algemeen, zijn de prestaties van POE film superieur aan de film van EVA.

 

5. Prestatieskenmerken van EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn

(1) de gietvormextruder keurt speciale enige de schroefuitdrijving van EVA en POE speciale enige schroefuitdrijving goed. Het de temperatuur van het schroefvat constante doorgevende waterkoelingssysteem lost de technische moeilijkheden van EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn op

(2) het rollichaam keurt het tweezijdige in reliëf maken goed, en lost de technische moeilijkheden van de film op die aan de rol plakken.

(3) het koeldeel keurt koelrollen en spanning-verlichtende koelbedden goed om de film te maken lopen regelmatig en volledig gevormd om ervoor te zorgen dat het inkrimpingstarief minder dan 3% is.

(4) de gehele lijn keurt PLC automatische controle goed om de verrichting van mens-machine interface te realiseren.

(5) de productielijn is uitgerust met een online controle en kwaliteitsbeheersing systeem om het tarief van de productkwalificatie te verzekeren.

(6) Gepatenteerde ontwerp kan de micro-spanning spoel, de lijnsnelheid van de gehele machineproductielijn 18m/min bereiken

 

6. Inleiding van EPE-drie-laag co-extrusie zonnefilm

EPE=EVA+POE+EVA, dit is een drie-laag mede-uitgedreven zonnefilm. Vergeleken met single-layer film van EVA of POE, heeft het de voordelen van deze twee producten en bespaart meer kosten.

 

Specificatie van EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn:

 

 

Extrudertype GWS160 GWS160 GWS180 GWS180
grondstof EVA, POE EVA, POE EVA, POE EVA, POE
Productbreedte 2200mm, 2400mm, 2600mm
Productdikte 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm
Maximum lineaire snelheid 10m/min, 12m/min, 15m/mn

 

 

Extrudertype Co-extrusie GWS160+GWS160 Co-extrusie GWS180+GWS160 Co-extrusie GWS180+GWS180
grondstof EVA, POE EVA, POE EVA, POE
lagen A, A/B/A
Productbreedte 2400mm, 2600mm
Productdikte 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm
Maximum lineaire snelheid 15m/min, 16m/mn, 18m/min

 

 

EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine 7


                   

 

 

 


EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine 8 

De Gwellmachines zijn een high-tech onderneming, geëngageerd aan het voorzien van klanten van plastic blad, raad, film en andere uitdrijvingslijnen. Gwell kan kant en klare projecten, zoals steendocument project, zonne de filmproject van EVA verstrekken, pp die bekistingsmateriaal bouwen, heeft enz. Gwell een sterke technische materiaalsterkte en een zeer belangrijke capaciteit, geëngageerd aan high-end productontwikkeling, internationale marktontwikkeling. „Realiseer de klantenwaarde“ de van het bedrijfs bedrijf filosofie op lange termijn is. De productiebasissen van het bedrijf worden gevestigd in Taicang, Suzhou, die aan het mooie landschap van Shanghai, Yancheng Dafeng, de geboortestad van rood-Bekroonde kraan, en Nantong, de geboortestad van Onderwijs en levensduur in China dicht is. Het behandelt een totale oppervlakte over 150.000 vierkante meters. Het heeft een jaarlijkse productiecapaciteit meer dan 200 uitdrijvingslijnen van diverse types van blad en raad.

EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine 9

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd EVA Solar Cell Encapsulation Film-Productielijn EVA Solar Film Making Machine kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.