Poe goot de Machinepv van de Filmuitdrijving Poe van de Inkapselingsuitdrijving Filmmachine

Poe goot de Machinepv van de Filmuitdrijving Poe van de Inkapselingsuitdrijving Filmmachine

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GWELL
Certificering: CE
Modelnummer: GWS120/GWS160/GWS180

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: UITREKKENDE FILM, PLASTIC FILMpakket, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING PAKKET VOOR ESSENTI
Levertijd: 90 dagen voor de gehele producitonperiode
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 200 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Poe goot de Machinepv van de Filmuitdrijving Poe van de Inkapselingsuitdrijving Filmmachine Machinetype: de gegoten machine van de filmmachine/pv zonnefilm
Merk: GWELL Geschikt materiaal: EVA/POE
Breedte: 2200mm 2400mm 2600mm 3000mm Het hiaat van de matrijzenlip: 0.5/0.7mm (hangt van klanten af)
Kleur: semi-transparent wit, Schroefontwerp: Enig schroefontwerp
Filmstructuur: enige laagfilm Oorsprong: China
De dienst: technische ondersteuning, machinetekening, installatie, machine het testen
Hoog licht:

PV de Uitdrijvingsmachine van de Inkapselingsfilm

,

EVA Cast Film Extrusion Machine

,

Eva Cast Extrusion

Productomschrijving

Poe goot de Machinepv van de Filmuitdrijving Poe van de Inkapselingsuitdrijving Filmmachine

 

1. Inleiding van lijn van de de filmuitdrijving van EVA/POE de zonne

(1) speciale EVA die film voor zonnemodules (photovoltaic modules) inkapselen wordt en verwante zonneproducten gebruikt om zonnepanelen in te kapselen, die bij kamertemperatuur en gemakkelijk niet kleverig is te werken. Na het hete drukken, het thermische zal cross-linking wegens chemische en plakkend verhogingsreactie om een permanente zelfklevende verbinding te produceren voorkomen. Producteigenschappen: hoge lichte overbrenging/hoge adhesiesterkte/hoge licht en hitte - stabiliteit/het superieure volumetrische tarief van de elektriciteitsgroep.

 

(2) vergeleken met de lijn van de de filmuitdrijving van EVA, is het grootste voordeel van POE de lijn van de filmuitdrijving laag de transmissietarief van de waterdamp en hoog volumeweerstandsvermogen, dat de de veiligheid en het verouderen weerstand op lange termijn van de module in vochtigheidsmilieu op hoge temperatuur en hoog, verzekert en gebruik op lange termijn van componenten verzekert. Specifiek, zijn de superieure prestaties van de POE film met betrekking tot de film van EVA dat de POE film een copolymeer van ethyleen en octene is, een verzadigde vettige kettingsstructuur, is en minder tertiaire koolstofatomen in de moleculaire ketting heeft, die goede weerbestendigheid, UV het verouderen weerstand, uitstekende hittebestendigheid en lage temperatuurweerstand tonen, zodat POE heeft de lijn van de filmuitdrijving betere het verouderen weerstand dan de film van EVA. Door wijzigingsmethodes zoals foto-entende polair monomeer, plasmaoppervlaktebehandeling of reactieve het enten wijziging aan POE, kan het de adhesie van POE de lijn en het glas van de filmuitdrijving, backplate en andere materialen verbeteren, en heeft uitstekende adhesieprestaties tussen twee raakvlakken.

 

(3) het is geschikt voor hoog rendement tweezijdige batterijen, die de omzettingsefficiency van de batterij kunnen effectief verbeteren. Vergeleken met gewone de enig-opgeruimde modules van de machtsgeneratie, verhoogt het het tarief van de machtsgeneratie en drukt de kosten van elektriciteit. Tegelijkertijd, kunnen de modules verticaal worden geplaatst en meer gebruiksmethodes hebben. De POE film heeft een lager de transmissietarief van de waterdamp en een grotere samenhang. Het is geschikter voor dubbel-glasmodules, zodat de veroorzaakte dubbel-glasmodules rand het verzegelen niet vereisen en een langere levensduur hebben.

 

2. Eigenschappen van lijn van de de filmuitdrijving van EVA de zonne

(1) de hoge transparantie en de hoge adhesie kunnen op diverse interfaces worden toegepast en voor het plakken van glas en siliciumwafeltjes worden gebruikt.

(2) de goede duurzaamheid kan zich tegen op hoge temperatuur, vochtigheid, ultraviolette stralen etc. verzetten.

(3) gemakkelijk op te slaan. Opgeslagen bij kamertemperatuur, wordt de adhesie van EVA niet beïnvloed door vochtigheid en water-absorberende film.

 

3. Kenmerken van POE polyolefin uitdrijvingslijn

(1) POE heeft de algemene kenmerken van thermoplastische elastomeren. De zachte kettings krullende structuur van octene en de kristallijne vinylketting worden gebruikt als fysieke het crosslinking punten, die tot het maken zowel uitstekende hardheid als goede werkbaarheid;

(2) de prijs is laag en de relatieve dichtheid is klein, zodat zijn het volume en de prijs laag;

(3) uitstekende hittebestendigheid en koude weerstand, en een brede gebruikende temperatuurwaaier;

(4) de weerbestendigheid, goede het verouderen weerstand, omdat er geen onverzadigde dubbele banden in de moleculaire structuur van POE plastieken zijn, het heeft uitstekende het verouderen weerstand;

(5) de olieweerstand, de compressie permanente misvorming en de schuringsweerstand zijn niet goed;

(6) POE de plastieken hebben smalle moleculaire bedragdistributie, goede vloeibaarheid, en goede verenigbaarheid met polyolefins;

(7) de goede vloeibaarheid kan het verspreidende effect van de vuller verbeteren en tegelijkertijd de sterkte van de laslijn van het product verhogen.

 

4. Specificatie:

Extrudertype GWS160 GWS160 GWS180 GWS180
grondstof EVA, POE EVA, POE EVA, POE EVA, POE
Productbreedte 2200mm, 2400mm, 2600mm
Productdikte 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm
Maximum lineaire snelheid 10m/min, 12m/min, 15m/mn

 

Extrudertype Co-extrusie GWS160+GWS160 Co-extrusie GWS180+GWS160 Co-extrusie GWS180+GWS180
grondstof EVA, POE EVA, POE EVA, POE
lagen A, A/B/A
Productbreedte 2400mm, 2600mm
Productdikte 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm
Maximum lineaire snelheid 15m/min, 16m/mn, 18m/min

 

5. Bedrijf korte inleiding
De eenheidsproductielijn van het Gwell absorbeert de plastic transparante blad en verteert westelijke land geavanceerde uitdrijvingstechnologie. En zijn hoofddelen kiezen over de hele wereld van (zoals schroef, vat, rol, enz.). Het energieverbruik van zijn volledige reeksen van materiaal, intelligent, automatisering, veiligheidsnorm, technologienorm, enz., is bij of dichtbij de wereldnorm van het product geweest. Deze reeks producten heeft een aantal uitvindingen en gebruiksmodeloctrooien zodat het ingevoerd materiaal vervangt, en heeft een rendabel voordeel. De transparante plaatproducten worden op hoog niveau wijd gebruikt in optica, huistoestellen, constructiewerkzaamheden, decoratie, meubilair, reclame, ambachten en andere de industrieën en burgerlijke industrieën. Zijn kwaliteit heeft de het productprestaties van de wereld bereikt, en wij hebben een passend team van deskundigen en de procesingenieurs om gebruikers te helpen zuiveren, produceren de producten van uitstekende kwaliteit.

 

Poe goot de Machinepv van de Filmuitdrijving Poe van de Inkapselingsuitdrijving Filmmachine 0

 

 

 

 

 

 

De fabriek van de Suzhoutak

Poe goot de Machinepv van de Filmuitdrijving Poe van de Inkapselingsuitdrijving Filmmachine 1

De fabriek van de Yanchengtak

Poe goot de Machinepv van de Filmuitdrijving Poe van de Inkapselingsuitdrijving Filmmachine 2

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Poe goot de Machinepv van de Filmuitdrijving Poe van de Inkapselingsuitdrijving Filmmachine kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.