Eva Film Machine Eva Solar-Extruder van de de Lijn de Enige Schroef van de Filmuitdrijving

Eva Film Machine Eva Solar-Extruder van de de Lijn de Enige Schroef van de Filmuitdrijving

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GWELL
Certificering: CE
Modelnummer: GWS120/GWS160/GWS180

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: UITREKKENDE FILM, PLASTIC FILMpakket, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING PAKKET VOOR ESSENTI
Levertijd: 90 dagen na alle technische vereisten worden bevestigd
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 200 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Eva Film Machine Eva Solar-Extruder van de de Lijn de Enige Schroef van de Filmuitdrijving Machinetype: PV zonnefilmmachine
Merk: GWELL Geschikt materiaal: EVA/POE hars
Breedte: 2200mm--2600mm Het hiaat van de matrijzenlip: 0.5/0.7mm (hangt van klanten af)
Schroef: 120mm, 160mm, 180mm Schroefontwerp: Single-screw extruder
Het koelen: Het koelen door water Garantie: Één Jaar
De naverkoopdienst: de installatie en de machine zuiveren
Hoog licht:

EVA POE goot de lijn van de filmuitdrijving

,

EVA Solar Encapsulation Film Extrusion-Lijn

,

de machine van de de inkapselingsfilm van Eva

Productomschrijving

Eva Film Machine Eva Solar-Extruder van de de Lijn de Enige Schroef van de Filmuitdrijving

 
1. Inleiding van lijn van de de filmuitdrijving van EVA/POE de zonne
(1) de lijn van de de filmuitdrijving van EVA POE van Gwell-Machinesco., Ltd keurt het het gieten proces goed om van de de zonnecelinkapseling van EVA te produceren POE de filmmachine. De belangrijkste grondstof is ingevoerd vinyldieacetaatcopolymeer EVA met ingevoerde plastic additieven wordt toegevoegd en dan verwarmd, gegoten en uitgedreven POE. De zelfklevende film is niet kleverig bij kamertemperatuur, en het is geschikt voor scherpe verrichting. Na het hete drukken, zal de thermische het cross-linking genezende en plakkend verhogingsreactie voorkomen, resulterend in het permanente plakken en het verzegelen. Het is een nieuwe thermosetting heet-smeltings zelfklevende film.

Eva Film Machine Eva Solar-Extruder van de de Lijn de Enige Schroef van de Filmuitdrijving 0


 
(2) vergeleken met de filmmachine van EVA, is het grootste voordeel van POE filmmachine laag de transmissietarief van de waterdamp en hoog volumeweerstandsvermogen, dat de de veiligheid en het verouderen weerstand op lange termijn van de module in vochtigheidsmilieu op hoge temperatuur en hoog, verzekert en gebruik op lange termijn van componenten verzekert. Specifiek, zijn de superieure prestaties van de POE film met betrekking tot de de filmmachine van EVA dat de POE filmmachine een copolymeer van ethyleen en octene is, een verzadigde vettige kettingsstructuur, is en minder tertiaire koolstofatomen in de moleculaire ketting heeft, die goede weerbestendigheid, UV het verouderen weerstand, uitstekende hittebestendigheid en lage temperatuurweerstand tonen, zodat POE heeft de film betere het verouderen weerstand dan de filmmachine van EVA. Door wijzigingsmethodes zoals foto-entende polair monomeer, plasmaoppervlaktebehandeling of reactieve het enten wijziging aan POE, kan het de adhesie van POE film en glas, backplate en andere materialen verbeteren, en heeft uitstekende adhesieprestaties tussen twee raakvlakken.

Eva Film Machine Eva Solar-Extruder van de de Lijn de Enige Schroef van de Filmuitdrijving 1


(4) het is geschikt voor hoog rendement tweezijdige batterijen, die de omzettingsefficiency van de batterij kunnen effectief verbeteren. Vergeleken met gewone de enig-opgeruimde modules van de machtsgeneratie, verhoogt het het tarief van de machtsgeneratie en drukt de kosten van elektriciteit. Tegelijkertijd, kunnen de modules verticaal worden geplaatst en meer gebruiksmethodes hebben. De POE lijn van de filmuitdrijving heeft een lager de transmissietarief van de waterdamp en een grotere samenhang. Het is geschikter voor dubbel-glasmodules, zodat de veroorzaakte dubbel-glasmodules rand het verzegelen niet vereisen en een langere levensduur hebben.

Eva Film Machine Eva Solar-Extruder van de de Lijn de Enige Schroef van de Filmuitdrijving 2


 
2. Vergelijking en inleiding van POE filmmachine en de filmmachine van EVA
Omdat de de filmmachine van EVA de eigenschappen van lage sterkte, de transmissietarief van de hoogwaterdamp en het tarief van de waterabsorptie, en zijn slechte weerbestendigheid heeft, moet het rand- wordenverzegeld wanneer gebruikt op dubbele glasmodules. Nochtans, zal de waterdamp nog door tijdens normaal gebruik overgaan, resulterend in de filmatomisering die de lichte overbrenging beïnvloedt en de machtsgeneratie van de module vermindert.
En POE heeft een nieuw type van polyolefin thermoplastisch elastomeer met smalle relatieve moleculaire massadistributie en smalle comonomer distributie en controleerbare structuur.

Eva Film Machine Eva Solar-Extruder van de de Lijn de Enige Schroef van de Filmuitdrijving 3


Er zijn momenteel twee types van POE de lijn van de filmuitdrijving op de markt. Men is een niet-crosslinked polyolefin verpakkingsmateriaal dat geen crosslinking agent bevat en een combinatie functionele polymeren gebruikt om de de hittebestendigheid en adhesie van het materiaal te maken aan de vereisten van gebruik voldoen. Andere is cross-linked polyolefin die materiaal inkapselt dat peroxyde cross-linking agent of silaan bevat cross-linking agent en tackifier. Dit soort film is gelijkaardig aan de lijn van de de filmuitdrijving van EVA in termen van productietechnologie en proces.
Vergeleken met de film van EVA, is het grootste voordeel van POE film laag de transmissietarief van de waterdamp en hoog volumeweerstandsvermogen, dat de de veiligheid en het verouderen weerstand op lange termijn van de module in vochtigheidsmilieu op hoge temperatuur en hoog verzekert, zodat de module kan lange tijd worden gebruikt. In het algemeen, zijn de prestaties van POE filmmachine superieur aan de filmmachine van EVA.

 

Eva Film Machine Eva Solar-Extruder van de de Lijn de Enige Schroef van de Filmuitdrijving 4


 
 
3. Specificatie:

Extrudertype GWS160 GWS160 GWS180 GWS180
grondstof EVA, POE EVA, POE EVA, POE EVA, POE
Productbreedte 2200mm, 2400mm, 2600mm
Productdikte 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm
Maximum lineaire snelheid 10m/min, 12m/min, 15m/mn

 
 

Extrudertype Co-extrusie GWS160+GWS160 Co-extrusie GWS180+GWS160 Co-extrusie GWS180+GWS180
grondstof EVA, POE EVA, POE EVA, POE
lagen A, A/B/A
Productbreedte 2400mm, 2600mm
Productdikte 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm
Maximum lineaire snelheid 15m/min, 16m/mn, 18m/min

 

Eva Film Machine Eva Solar-Extruder van de de Lijn de Enige Schroef van de Filmuitdrijving 5

Eva Film Machine Eva Solar-Extruder van de de Lijn de Enige Schroef van de Filmuitdrijving 6

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Eva Film Machine Eva Solar-Extruder van de de Lijn de Enige Schroef van de Filmuitdrijving kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.