HUISDIER Drie van de de Uitdrijvingslijn van het PROPblad van het het HUISDIERENblad van de de Productielagen Machine

HUISDIER Drie van de de Uitdrijvingslijn van het PROPblad van het het HUISDIERENblad van de de Productielagen Machine

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GWELL
Certificering: CE
Modelnummer: GWS90 GWS120 GWP75 GWP85 GWP95

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: UITREKKENDE FILM, PLASTIC FILMpakket, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING PAKKET VOOR ESSENTI
Levertijd: 90 dagen voor de productiecyclus
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 200 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: HUISDIER Drie van de de Uitdrijvingslijn van het PROPblad van het het HUISDIERENblad van de de Produ Machinetype: De Extrudermachine van het huisdierenblad
Merk: GWELL Geschikt materiaal: HUISDIER
Breedte: 8001500mm Dikte: 0.151.5mm
Schroefontwerp: enige schroef/parallelle tweelingschroef Land van Herkomst: China
Garantie: Één Jaar De naverkoopdienst: de installatie en de machine zuiveren
Hoog licht:

Drie van de de Uitdrijvingslagen Lijn van het Huisdierenblad

,

De Uitdrijvingslijn 900KG H van het huisdierenblad

,

de lijn 900KG H van de huisdierenuitdrijving

Productomschrijving

HUISDIER Drie van de de Uitdrijvingslijn van het PROPblad van het het HUISDIERENblad van de de Productielagen Machine

 

1. Inleiding van de uitdrijvingslijn van het HUISDIERENblad

(1) HUISDIEREN van de drie-laag de lijn bladuitdrijving of de productielijn van het PROPblad: HUISDIEREN van de drie-laag de de uitdrijvingslijn bladuitdrijving is beter van de productiemateriaal van het HUISDIERENblad. Volgens verschillende types van extruders, zijn er verschillende grondstoffenverwerkingsprocédés. Deze machine gebruikt twee of meer extruders. Of een single-screw extruder of een tweeling-schroefextruder kan worden gebruikt om drie-laag HUISDIERENbladen uit te vaardigen.

Het PROPblad is de het meest meestal gebruikte HUISDIEREN van de drie-laag lijn bladuitdrijving, die uit PETG+APET+PETG door een een een uitdrijvingslijn, verdeler en matrijs samengesteld is. Het wordt wijd gebruikt in meubilair en decoratiematerialen.

HUISDIER Drie van de de Uitdrijvingslijn van het PROPblad van het het HUISDIERENblad van de de Productielagen Machine 0

 
(2) de tweeling-schroefuitlaat van het HUISDIERENblad uitdrijvingslijn: Van de de tweeling-schroefuitlaat van het HUISDIERENblad de de uitdrijvingslijn is beter van single-screw de uitdrijvingslijn van het HUISDIERENblad. De niet-kristallisatie van de grondstoffenverwerking, de niet-droogt uitlaattype eenheid van het HUISDIERENblad van deze uitdrijvingslijn heeft de voordelen van laag energieverbruik en hoog rendement. Dit model is een voortdurende verbetering en bevordert product van Gwell. Het heeft significante verbeteringen aan het kern vacuümsysteem gemaakt. De technologieverbeteringen van de originele wortel-Water ringspomp plaatsen aan de wortel-Roterende reeks van de vinpomp, die het vacuümbereik ≤10Pa kan maken. Tegelijkertijd, wordt de reeks van de het staal thin-walled rol van de HUISDIEREN speciale legering gebruikt om de het koelen efficiency zeer te verbeteren, daardoor verbetert de verhogingsoutput, producthardheid en transparantie. Het besturingssysteem onafhankelijk door Gwell wordt geschreven verzekert de humanisering en de gemakkelijke verrichting van het materiaal dat.
HUISDIER Drie van de de Uitdrijvingslijn van het PROPblad van het het HUISDIERENblad van de de Productielagen Machine 1

 

2. Machinespecificatie van De uitdrijvingslijn van het HUISDIERENblad:

 
Type van machine GWP75 tweelingscrew+gws65 kiezen schroef uit GWP85 de tweeling tweelingschroef van screw+GWP52 GWP95 tweelingscrew+gwp65twin-schroef
Breedte van product 800mm - 1000mm 800mm - 1200mm 1000mm - 1500mm
Dikte van product 0.15mm - 2mm 0.15mm - 2mm 0.15mm - 2mm
Output 300KG/H - 450KG/H 500KG/H - 600KG/H 800KG/H - 900KG/H

 

 

HUISDIER Drie van de de Uitdrijvingslijn van het PROPblad van het het HUISDIERENblad van de de Productielagen Machine 2

HUISDIER Drie van de de Uitdrijvingslijn van het PROPblad van het het HUISDIERENblad van de de Productielagen Machine 3

 

 

 

HUISDIER Drie van de de Uitdrijvingslijn van het PROPblad van het het HUISDIERENblad van de de Productielagen Machine 4

De Gwellmachines zijn een high-tech onderneming, geëngageerd aan het voorzien van klanten van plastic blad, raad, film en andere uitdrijvingslijnen. Gwell kan kant en klare projecten, zoals steendocument project, zonne de filmproject van EVA verstrekken, pp die bekistingsmateriaal bouwen, heeft enz. Gwell een sterke technische materiaalsterkte en een zeer belangrijke capaciteit, geëngageerd aan high-end productontwikkeling, internationale marktontwikkeling. „Realiseer de klantenwaarde“ de van het bedrijfs bedrijf filosofie op lange termijn is. De productiebasissen van het bedrijf worden gevestigd in Taicang, Suzhou, die aan het mooie landschap van Shanghai, Yancheng Dafeng, de geboortestad van rood-Bekroonde kraan, en Nantong, de geboortestad van Onderwijs en levensduur in China dicht is. Het behandelt een totale oppervlakte over 150.000 vierkante meters. Het heeft een jaarlijkse productiecapaciteit meer dan 200 uitdrijvingslijnen van diverse types van blad en raad.

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd HUISDIER Drie van de de Uitdrijvingslijn van het PROPblad van het het HUISDIERENblad van de de Productielagen Machine kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.