• Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn
  • Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn
  • Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn
Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn

Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GWELL
Certificering: CE
Modelnummer: GWS120+GWS75 GWP75 GWP85 GWP95

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: UITREKKENDE FILM, PLASTIC FILMpakket, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING PAKKET VOOR ESSENTI
Levertijd: 90-100 dagen na alle vereisten worden bevestigd
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 200 sets/yr
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Van de de sectiebouw van pp holle de raadsmachine Machinetype: Plastic holle de uitdrijvingslijn van de sectieraad
Merk: GWELL Geschikt materiaal: PP+calcium carbonaat
Breedte: 915mm 1220mm Dikte: 1518mm
Schroefontwerp: enige schroef/parallelle tweelingschroef Land van Herkomst: China
Garantie: Één Jaar De naverkoopdienst: de installatie en de machine zuiveren
Hoog licht:

Van de het Profieluitdrijving van pp Holle het Bladlijnen

,

Pp-de Machine van de Filmuitdrijving

,

De Uitdrijvingsproces van het polymeerblad

Productomschrijving

Van de de Sectiebouw van pp Holle de de Raadspp Bouw de Machineoutput Met lange levensuur en Hoge van de Raadsproductie

 

1. Eigenschappen van raad van de de sectiebouw van pp de holle

(1) goede waterweerstand. Zelfs als het volledig in water gedurende meerdere dagen wordt ondergedompeld, zal het niet misvormd worden door vochtigheid. Zure en alkaliweerstand, corrosieweerstand, geen bederf, geen roest, vooral geschikt voor kelderverdiepingsprojecten, weg en spoorwegbrugpijlers en andere vochtige milieu's.
(2) het cement is niet gemakkelijk om aan het te plakken. Nadat de bekisting wordt geconstrueerd, is het gemakkelijk aan demould. Niet zal misvormd worden wegens cementadhesie

(3) de oppervlakte van het plastic malplaatje is vlot, en er is geen behoefte om de versieagent te borstelen, die de kosten drukt om schoon te maken en onderhoud. De oppervlakte van het bouwgebouw is vlot en vlak, en geen secundaire wijziging wordt vereist.

(4) lichtgewicht, hoog rendement, gemakkelijk om de vorm, de lage arbeidsintensiteit van de behandelende verrichting, en de hoge bouwefficiency te openen en te ontmantelen.

Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn 0

 

(5) Hoge steunsterkte, niet gemakkelijk te misvormen, effectweerstand en slijtageweerstand.

(6) lage kosten. De levensduur is lang, en het aantal gebruikte cycli kan meer dan 100 keer bereiken. Bovendien kunnen de gebruikte afvalraad en de resterende materialen worden gerecycleerd en worden opnieuw gebruikt, besparend kosten en verminderend verontreiniging. De uitvoerige die gebruikskosten kunnen door meer dan 30% worden bespaard met traditionele houten bekisting wordt vergeleken.

(7) met lange levensuur en vaak van herhaald gebruik. Het definitief beschadigde plastic malplaatje kan nog opnieuw worden verpletterd en in een nieuw malplaatje die, die middelen bewaren en worden gerecycleerd aan de behoeften van de „groene industrie voldoen“.

(8) de goede thermische isolatie is voordelig om de bouwperiode te verkorten.

Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn 1

 

(9) de methode om met hout te combineren kan voor diverse behandelingen worden gebruikt, en het lassen kan ook worden uitgevoerd, zodat kan de secundaire verwerking buigzaam op de bouwwerf worden uitgevoerd.

(10) het plastic malplaatje heeft goede bewerkbaarheid, kan worden gepland, gezaagd, genageld, en kan gelijktijdig met het houten malplaatje worden gebruikt
(11) het proces wordt bewaard en de bouwefficiency is beter. De twee oppervlakten (vlotte oppervlakte of patroonoppervlakte) van het plastic van pp holle de bouwmalplaatje hebben verschillende gebruikende gevolgen. Bijvoorbeeld, is de oppervlakte van het aangestampte lichaam vlot en schoon nadat de bekisting wordt verwijderd uit het concrete gieten, die aan de vereisten voldoet om te eindigen en decoratief zonder het secundaire pleisteren. Sparen materialen en tijd, druk het schoonmaken en onderhoudskosten, en verzeker de kwaliteit van het beton na het vormen van stal en bewaar bouwperiode. Als de gevormde oppervlakte wordt gebruikt, is het voordelig om met de pleisterlaag te combineren. In het bijzonder, voldoet het gebruik van gevormde oppervlakte op brugpijlers niet alleen aan de vereisten om te eindigen en decoratief duidelijk water, maar ook omdat de gevormde oppervlakte een speciale lichte diffuse bezinningsfunctie heeft, vermijdt het de sterke lichte bezinning van het beïnvloeden van de lijn van de bestuurder van gezicht en speelt een rol van de veiligheidsbescherming.

Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn 2

 

2. Introduceer van pp Holle de raadsproductielijn van de sectiebouw

Gwell Machinery Company is geëngageerd aan de productie van van het de bouwmalplaatje van pp holle de uitdrijvingslijn. Gwell absorbeerde de binnenlandse geavanceerde uitdrijvingstechnologie en de onafhankelijke innovatie, en ontwikkelde met succes de van het de bouwmalplaatje van pp holle de uitdrijvingslijn. De productielijn bestaat uit twee single-screw extruders (of één single-screw extruder en één parallelle tweeling-schroefextruder) en hydraulische het schermwisselaar, vorm, kaliberbepalingsmachine, primaire tractor, onthardingsoven, koeldoos, Samenstelling van secundaire tractor, cross-cutting machine en transportband. Wij verstrekken een volledige reeks van productiemateriaal voor binnenlands en buitenlandse ondernemingen. De structuur van het malplaatje wordt veranderd van de originele o-Vormige holle structuur aan m-vormig, V-vormig, n-Vormig, goed-gevormd, en definitief vast aan goed-gevormd. Het is goedgekeurd door de markt in termen van materiële consumptie en structurele prestaties. Zijn producten hebben etc. vele voordelen zoals vlotte oppervlakte, kleine dimensionale fout, nailability, het schaven, corrosieweerstand, vlam - vertrager. Vergeleken met traditionele bekisting, heeft de de bouwbekisting de volgende kenmerken

Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn 3

 

Type van extruder GWP120 enige schroefextruder GWS120+GWS65 enige schroefextruder GWP85 tweeling Enige de schroefextruder van de schroefextruder +GWS65
Structuur van product Enige laag Drie lagen Drie lagen
Breedte van product 915mm - 1220mm 915mm - 1220mm 1220mm - 1830mm
Dikte van product 12mm - 21mm 12mm - 21mm 12mm - 21mm
Output 300KG/H - 400KG/H 350KG/H - 450KG/H 500KG/H - 600KG/H

 

Raadsspecificatie
Dikte Specificatie Gemiddeld gewicht
12mm 915mm*1830mm 21kg
15mm 915mm*1830mm 26kg
12mm 1220mm*2440mm 37kg
15mm 1220mm*2440mm 45kg
 

Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn 4


 

Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn 5

 

Verschillen onder Raad
Bezit Plastic malplaatje Bamboemalplaatje Houten malplaatje
Omzet 40-100 keer 6-8 keer 3-6 keer
Schurende weerstand Ja Nr Nr
Corrosieweerstand Groot slecht slecht
Hardheid Kan in boogbekisting worden gebogen Nr Nr
Schokweerstand Groot slecht slecht
Dalingstest Gebroken geen Gemakkelijk te breken Gemakkelijk te breken
Nadat het water werd geabsorbeerd Geen misvorming Gemakkelijk aan misvorming Gemakkelijk aan misvorming
Afvalverwijdering Kan worden gerecycleerd Nr Nr
Milieubescherming Geen verontreiniging verontreiniging verontreiniging

 

 

 

Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn 6

 

 

Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn 7

Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn 8

De Gwellmachines zijn een high-tech onderneming, geëngageerd aan het voorzien van klanten van plastic blad, raad, film en andere uitdrijvingslijnen. Gwell kan kant en klare projecten, zoals steendocument project, zonne de filmproject van EVA verstrekken, pp die bekistingsmateriaal bouwen, heeft enz. Gwell een sterke technische materiaalsterkte en een zeer belangrijke capaciteit, geëngageerd aan high-end productontwikkeling, internationale marktontwikkeling. „Realiseer de klantenwaarde“ de van het bedrijfs bedrijf filosofie op lange termijn is. De productiebasissen van het bedrijf worden gevestigd in Taicang, Suzhou, die aan het mooie landschap van Shanghai, Yancheng Dafeng, de geboortestad van rood-Bekroonde kraan, en Nantong, de geboortestad van Onderwijs en levensduur in China dicht is. Het behandelt een totale oppervlakte over 150.000 vierkante meters. Het heeft een jaarlijkse productiecapaciteit meer dan 200 uitdrijvingslijnen van diverse types van blad en raad.

 

Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn 9

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Van de het Profieluitdrijving van pp de Holle Machine van de het Bladlijn kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.